Zvezda, Galata i Evroliga: Da se više nikad ne ponovi ubistvo navijača!

Sastanku u sedištu ULEBA u Barseloni prisustvovali su predsednik i generalni menadžer Evrolige Ðordi Bertomeu, direktor crveno-belih Davor Ristović i predstavnik turskog kluba Murat Ozier

  • 8

Sve utakmice Evrolige i Evrokupa ove nedelje počeće minutom ćutanja u znak sećanja na navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, koji je ubijen u petak uoči utakmice protiv Galatasaraja.

Evroliga, Crvena zvezda i Galatasaraj izdali su zajedničko saopštenje u kojem se najoštirje osuđuje tragedija u Istanbulu.

"Osnovni interes Evrolige i klubova je da incidenti koji su se dogodili budu potpuno istraženi i da budu preduzete sve neopohodne mere kako se nikad više ne bi ponovili. Oba kluba i Liga sarađuju sa policijom kako bi se to postiglo", navodi se u saopštenju.

Čelnici Evrolige uputili su saučešće i podršku porodici i prijateljima Marka Ivkovića.

"Šaljemo poruku mira našim navijačima i tražimo njihovu pomoć u nameri da se ovakvi incidenti više nikad ne ponove. Oba kluba su posvećena preduzimanju svih neophodnih mera koje će doprineti razvoju mirne i sportske atmosfere u i ispred obe arene dva kluba u budućnosti".

Sastanku u sedištu ULEBA u Barseloni prisustvovali su predsednik i generalni menadžer Evrolige Ðordi Bertomeu, direktor crveno-belih Davor Ristović i predstavnik turskog kluba Murat Ozier.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fcrs

    25. novembar 2014 | 11:58

    Nemamo nista od toga,nadjite ubicu?Ne dozvolite da ih mi trazimo!!

  • Pinokio

    25. novembar 2014 | 13:12

    Nadjite ubicu... samo idioti vitlaju noževima i macetama kod hale a policija ništa. Kod nas bi bili uhapšeni još na 1.prstenu.

  • NORTH ARMY

    25. novembar 2014 | 14:43

    Šta je sa kaznom za Galatasaraj???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA