OVAJ MEČ VREDI MILIJARDU DOLARA: Spremite se za borbu veka!

  • 0

Ljubitelji boksa na ovo čekaju sigurno već nekoliko godina,  a sada bi vrlo lako mogla da im se ostvari želja. Po mnogima dva najbolja boksera današnjice Mani Pakjao i Flojd Mejveder mogli bi uskoro da ukrste pesnice u ringu, tačnije koliko je realno da se ovaj meč dogodi govori i to što je već određen potencijalni datum, a to je 25. maj 2015. godine.

Prema nekim izvorima, jedini problem oko čega postoji pitanje, ali u stvari problema nema, jeste klauzula na kojoj insinstira Mejveder, a to je da ugovor o borbi sadrži i obavezu revanša, sa čime kako kažu u prometerskom timu Filipinca nemaju nikakvih problema.

- Koliko ja razumem Flojd insistira da bude revanš ukoliko ga Meni prebije, što verujem da će i učiniti. Nemamo ništa protiv - rekao je Pakjaov trener, Fredi Rouč.

Prema nekim predvišanjima ova borba trebalo bi da bude vredna oko 300 miliona dolara, ali ta cifra bi mogla da naraste do milijaru zelenih novčanica ukoliko Pakjaov promoter uspe da proda prava na prenos na kineskom tržištu.

Za sada se još uvek ne zna gde bi mogla da se održi borba, ali se kao logično rešenje nameće Las Vegas, grad poznat po tome da su u njemu organizovani mečevi najboljih boksera. Podsetimo, da je Pakjao prošle nedelje odbranio titulu u velter kategoriji pobedivši Krisa Algijerija na poene, ali ga je pre toga šest puta bacao na pod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA