TRANSFER BOMBA: Bekrić napustio Partizan i postao član šampiona Srbije!

Najbolji srpski atletičar zatražio je ispisnicu od kluba iz Humske kako bi u potrazi za boljim uslovima otišao u Radnički iz Kragujevca, mada se prethodnih dana govorilo i o mogućem povratku u Crvenu zvezdu

  • 4

Prava transfer bomba u svetu srpske atletike odjeknula je nešto posle ponoći, u noći između utorka u srede. Najbolji srpski atletičar Emir Bekrić napustio je Partizan i od sada će braniti boje Radničkog iz Kragujevca.

Kako prenose beogradski mediji, osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Moskvi odlučio je da napusti Humsku i zatražio je ispisnicu kako bi otišao u redova prvog šampiona Srbije van Beograda, tražeći bolje uslove. Međutim, ovu informaciju nije mogao da potvrdi i predsednik AK Radnički, Ivan Pavlović.

- Ne znam otkud vam to. Ja sam čuo da preći u Crvenu zvezdu - kratko je rekao Pavlović, a ova njegova izjava pomalo čudi, ali verovatno u tom trenutku nije želeo ništa da prejudicira, mada se prethodnih dana govorilo od Bekrićevom povratku na Marakanu, odakle je otišao u Partizan.

Obajsnićemo vam da se prelazni rok u atletici vrši u tri faze, a da je prva da atletičar zatraži da promeni sredinu i pređe u drugi klub, što je srpski rekorder sigurno uradio, a ukoliko bude i zvanično postao član Radničkog nema sumnje da će taj kluba na Kupu evropskih šampiona B grupe biti među dva najbolja tima, a onda će se naći među osam najboljih timova na KEŠ A grupe 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    26. novembar 2014 | 10:27

    Upitajte se koliko je samo vremena proslo od njegovog normalnog treninga? Nema on vremena da saceka zavrsetak Atletskog stadiona. Mora momak da trenira. Svi trazimo medalje, a ne pitamo she kako je dosao do njih,

  • Vlada

    26. novembar 2014 | 13:10

    Podrzavam stav Bekrica, iako sam veliki grobar. Idi tamo gde imas bolje uslove, da nas obradujes medaljama. Ali isto tako znam da ce ti partizan uvek biti u srcu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA