Odložena utakmica Partizana i Galatasaraja!

Utakmica 1. kola grupne faze vaterpolo Lige šampiona između srpskog i turskog tima neće biti odigrana 29. novembra kao što je bilo planirano

  • 2

Ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića pred meč crveno-belih i Galatasaraja u košarkaškoj Evroligi izazvalo je žestoku tenziju, koju su navijači turskog tima nastavili da stvaraju i posle ovog nemilog događaja.

Upravo iz razloga povećanog bezbednosnog rizika utakmica 1. kola grupne faze vaterpolo Lige šampiona između Partizana i Galatasaraja neće biti odigrana 29. novembra na Banjici kao što je bilo planirano.

Iz Vaterpolo kluba Partizan stiglo je obaveštenje za javnost da je procena Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da ne postoje bezbednosni uslovi da taj meč bude odigran u subotu, 29. novembra kako je bilo planirano.

Partizan se, osim policiji, obratio za mišljenje i Ministarstvu sporta i omladine, kao i Vaterpolo savezu Srbije.

Evo saopštenja vaterpolo kluba Partizan.

- Danas, 26. 11. 2014. godine smo od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije primili dopis u kojem nas obaveštavaju, da imajući u vidu aktuelnu bezbednosnu situaciju, predlažu da se navedena utakmica odloži dok se ne steknu bezbednosni uslovi za odigravanje iste. O ovome je obaveštena Evropska plivačka federacija (LEN) od koje očekujemo dalje informacije vezano za novi mogući termin odigravanja navedene utakmice - piše u saopštenju crno-belih.

Podsećamo zbog bezbednosnog rizika odložena je i utakmica 13. kola Jelen Superlige između Voždovca i Novog Pazara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone_Delija

    26. novembar 2014 | 12:02

    Sta napravi turska bagra, to je da ne verujes! Voleo bih samo kada bi pokazali jedinstvo vise nego ikad. Mozemo mi (Delije, Grobari, Firmasi, Force-ovci i ostali) izmedju sebe da se prozivamo, psujemo, tucemo i sl., a svi ostali treba dobro da znaju da smo svi mi jedno i da ne zaboravljamo niti oprastamo prolivenu krv nijednog naseg brata. Pozdrav za svu bracu Srbe!

  • Bili

    26. novembar 2014 | 12:25

    Bolje i da se ne igra da ne bi ponovo neko stradao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA