ODBOJKA: Partizan ponovo bolji od Zvezde, brejk Voše

"Crno-belima" pripao još jedan maraton i imaju meč za finale u nedelju. Vojvodina izjednačila protiv Radničkog

  • 0

Partizan je na korak od finala i borbe za odbranu šampionske titule. "Crno-beli" su i drugi put kao gosti pobedili večitog rivala, ponovo 3:2 (17:25, 29:27, 25:23, 17:25, 15:9) i poveli 2:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa šampionata Srbije.

Kakvo buđenje "crno-belih" u doigravanju.

Od ekipe koja je oscilira tokom ligaškog dela i petog mesta na kraju prvenstva, zatim spasavanja žive glave u četvrtfinalu protiv Mladog radnika, srpski šampion je u dva meča protiv Crvene zvezde potvrdio da se ne odriče tek tako zvanja najboljeg.

Zvezda je ligaški deo takmičenja završila kao najbolja, ali se u polufinalu za sada ne snalazi najbolje.

I drugi meč serije  u Šumicama obilovao je preokretima. Međutim, za razliku od prvog meča, tim koji je osvojio prvi set ovoga puta nije pobedio meč.

"Crno-beli" su se trgli posle očajno odigrano prvog seta, u kojem je Zvezda dominirala, i u dve drame stigao na prag pobede. "Crveno-beli" su se trgli u četvrtom periodu, odigrali za udžbenike i najavili novi taj brejk u polufinalu, koji su mimo očekivanja odigrali ispod očekivanja.

Naime, Partizan je stigao brzo do 5:1, zatim i do 7:3 i 10:3 i rešio pitanje pobednika. Zvezda nije uspela što i njenom rivalu u prvom meču (pobedio peti set i pored zaostatka 12:8), pa će morati da dobije naredni meč kako bi ostala u trci za veliko finale.

Treći meč serije igra se u nedelju 25. marta, a domaćin će u naredna dva susreta biti Partizan.

U Kragujevcu brejk.

Vojvodina je 3:1 (19:25, 25:23, 25:23, 25:21) pobedila u Jezeru Radnički i u Novi Sad ide sa željenim rezultatom. Lale će pred svojim navijačima pokušati da se domognu drugog uzastopnog finala.

Lale su u drugom meču serije loše odigrale samo uvodni period, da bi u nastavku gosti ispoljili znatno više koncentracije u dramatičnim završnicama setova.

POLUFINALE PLEJ - OFA

C. zvezda - Partizan 2:3 (0-2 skor u seriji)

Radnički - Vojvodina 1:3(1-1)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA