Liverpul za tri bombe nudi 50 miliona funti!

Trener "crvenih" mora da popravi pre svega efikasnost svog tima i zato ima tri velike transfer želje u januarskom prelaznom roku

  • 2

Malo je reći da Liverpul ove sezone igra očajno i da se ne zna gde više škripi u odbrani ili u napadu. Zato je Brendon Rodžers odlučio da angažuje tri velika pojačanja u januarskom prelaznom roku, a to su prave transfer bombe u najavi, jer se na njegovoj listi želja nalaze Petr Čeh, Džekson Martinez i Nejtan Redmond.

Strateg "crvenih" spreman je da ponudi sedam miliona funti za golmana Čelsija koji trenutno greje klupu kod Murinja koji je prednost dao Tibu Kurtoi, a iskusni Čeh bi mogao da zameni na golu ove sezone poprilično indisponiranog Minjolea na čiju dušu ide dosta golova.

Prava bomba bi bilo angažovanje Džekson Martineza iz Porta koji bi trebalo da popravi efikasnost u napadu, jer se Mario Baloteli pokazao kao veliki promašaj do sada i potpuno je izgubio poverenje trenera, a Rodžers je spreman za kapitena "zmajeva" da ponudi 30 miliona funti.

I na kraju, u Liverpul bi trebalo da stigne mladi reprezentativac Engleske i odlični krilni napadač Noriča, Nejtan Redmond za koga bi platili 10 miliona funti. Sada bi trebalo sačekati januar i videti da li će gazde ispuniti i ove želje njihovog stratega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    26. novembar 2014 | 14:05

    Па за Балотелија сам ја могао одмах да ми кажем да је промашај!

  • Nikola

    27. novembar 2014 | 07:04

    Šteta je da pored ovako blede igre ispadaju pojedini igrači poput Markovića da nisu ni za tajlandsku ligu..sve u svemu pogodio sam da je Marković pogrešio što je došo u englesku... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA