Benzema u Malagi najavio dva El Klasika (VIDEO)

Golom Francuza, Real potvrdio plasman u četvrtfinale gde se očekuje Barselona

  • 0

Real je svoje odradio. I drugi put je pobedio Malagu u osmini finala Kupa Kralja i tako zakazao dva duela sa Barselonom, koja mora da overi pasman u drugom meču protiv Osasune.

"Kraljevići" su slavili 1:0 golom Karima Benzeme koji je iz jedne polu-kontre šutirao pravo u golmana Kabaljera, ali je lopta prošla Argentincu kroz ruke i kroz noge i završila iza njegovih leđa. Uz onih 3:2 iz prvog meča, sasvim dovoljno da branilac trofeja nastavi put… Bio je to Benzemin 17. gol u sezoni, čime je za jedan pogodak prestigao Gonzala Iguaina.

Real je meč završio sa desetoricom na terenu jer je Arbeloa isključen. Glavobolju Murinju zadaje Sami Kedira, koji je u 43. minutu napustio teren zbog povrede članka.

Senzaciju večeri u Kupu Kralja je priredio trećeligaš Mirandes koji je eliminisao Rasing pošto je u Santanderu odigrao 1:1 i odbranio pobedu od 2:0 iz prvog meča. To im je drugi veliki skalp jer su jednu rundu ranije eliminisali i Viljareal.

Majorka je sa 6:1 deklasirala Sosijedad i uplovila među osam najboljih.

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA