UŽIVAMO DA VAS PROVOCIRAMO: Navijači iz Prištine poslali poruku Srbiji!

Grupa navijača Sigala iz Prištine je na prijateljskoj utakmici sa Cibonom imala veoma provokativan transaprent

  • 12

Navijači Sigala iz Prištine odgovorili su srpskim medijima. Na utakmici ovog kluba protiv Cibone, pristalice domaće ekipe razvile su transparent "Uživamo da vas provociramo", koji je upućen srpskim medijima.

Pre oko mesec dana kada je najavljena utakmca Sigala iz Prištine i Cibone, mediji u našoj zemlji su intezivno pisali o tome da je ova utakmica provokacija, a evidentno je da su navijači kluba sa Kosova spremili odgovor.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SMEŠNI STE

    27. novembar 2014 | 16:58

    Haha pa koga vi i čime možete da provocirate? hah Podsetiću vas da nam do kolena niste i da je uopšte glupo da se blamirate i pojavljujete jer sve što radite je daleko ispod nas.Mi to ni ne vidimo.Evo primer je samo ovo.Vi igrate košarku..haha Albanac i košarkaška lopta...hahah Obraćate se naciji koja je VICEŠAMPION SVETA u tom sportu.Da bi mi na vas obratili pažnju vi morate da izađete iz amaterizma.Ovo sam samo naveo kao primer jer je aktuelno,pričamo o ovom nebitnom meču,a tako je u svakoj oblasti društva.Vi ste tu gde jeste a mi u odnosu na vas...daleko.

  • Acotop Republika Srpska

    27. novembar 2014 | 17:06

    Koga je briga za njih?

  • DrX

    27. novembar 2014 | 18:01

    Čime se budala ponosi, pametan se stidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA