PRESEDAN: Partizan bez Grobara u Novom Pazaru!

Iz bezbedonosnih razloga, Grobari neće moći da prisustvuju utakmici Novog Pazara i Partizana

  • 23

Derbi utakmica 14. kola fudbalske Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana iz bezbednosnih razloga igraće se bez prisustva gostujućih navijača.

- U skladu sa preporukom MUP-a fudbalski klub Novi Pazar organizovaće utakmicu bez prisustva gostujućih navijača, što znači da nećemo obezbediti deo tribine za njih, kao i da nećemo prodavati karte za gostujuće navijače - izjavio je Tanjugu generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać.

Duel u Novom Pazaru proglašen je za utakmicu "visokog rizika" zbog tenzija koje su se podigle nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu uoči utakmice košarkaške Evrolige protiv Galatasaraja, a sve zbog činjenice da su navijači Novog Pazara u prijateljskim odnosima sa turskim klubovima.

Iz tih razloga odložen je i duel prethodnog kola Superlige između Voždovca i Novog Pazara, koja je trebalo da se igra u Beogradu.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana na programu je u nedelju od 13 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hugo

    27. novembar 2014 | 17:18

    A da se mi Srbi više udružimo i izbacimo Novi Pazar iz lige i cao!

  • saša

    27. novembar 2014 | 16:49

    O Boze dragi pa ovo nema nigde...

  • Nema nigde

    27. novembar 2014 | 17:42

    Mi smo stvarno banana drzava , kad u Srpski grad, u Srbiji, ne sme biti srpskih navijaca ! Gde to ima, pa derbi moze da bude navijaca oda tima, a ovo ne moze, a pogledajte parolu navijaca Pazara na ovoj fotografiji, a nas Turci ubijaju kad odemo tamo, a oni u sred Srbije , turske junake i natpise nose ! BOZE BOZE , dokle vise ovo , da svi imaju veca prava od nas Srba u Srbiji ! Ja samo hocu Srbiju Srbima i nista vise !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA