Talentovani srpski vozač sa novim vozilom sprema osvajanje Evrope!

Talentovani srpski vozač, Nikola Miljković protekle nedelje testirao je svoj novi automobil u sklopu priprema za narednu sezonu u kojoj je cilj titula u ETCC šampionatu

  • 4

Nedavno smo vam predstavili buduću nadu srpskog i svetskog auto moto sporta, Nikolu Miljkovića, koji se trenutno sprema za narednu sezonu u kojoj ga očekuju najveći izazovi u dosadašnjoj karijeri.

Miljković je u sklopu priprema za predstojeću sezonu, protekle nedelje boravio u Hrvatskoj, gde je sproveo testiranja na svom automobilu, a evo kakvi su utisci.

- Protekle nedelje sam se vratio iz Rijeke, jer smo tamo odradili testiranje. Bili smo samo jedan dan, jer su troškovi guma i ostalih stvari na automobilu ogrmni. Plan je bio da idemo na Hungaroring, ali nismo dobili slobodan termin. Ovaj test mi je dosta značio, jer sam uspeo da se bolje upoznam sa novim automobilom i sa podešavanjima na njemu. Auto je dosta brz i uživanje je voziti ga - kaže talentovani vozač.

Miljkovića naredne sezone očekuje šest trka u okviru ETCC-a, a njegove ambicije su najviše. Eventualno osvajanje titule bi mnogo značilo za njegov napredak u karijeri.

- Naredne sezone nas očekuje šest trka u okviru ETCC-a, ako uspemo da zatvorimo finansijsku konstrukciju za celu sezonu, a za to nam je potrebno minimum 100. 000 evra.

- Želja mi je da se maksimalno pripremim i da na najbolji mogući način predstavim Srbiju i osvojim titulu prvaka Evrope. U tome mi najviše pomažu moj sponzor Euro Petro i menadžer Minja Ilić. Sledeća sezona je ključna za mene, jer može da me primeti neko iz WTCC-a i tako bi dobio mesto u nekom od fabričkih timova, pošto je to izuzetno skup šampionat i samo bi veliki sponzori uspeli to da isprate - zaključuje Nikola Miljković.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA