Znate li po čemu je Zvezda druga u Evropi?

Crveno-beli se nalaze na deobi drugog mesta po broju primljenih golova. Juventus je primio isto koliko i Zvezda, a jedino je Bajern primio manje

  • 18

Nije sve tako crno u jesenjem učinku Crvene zvezde, a nije donelo naplatu zbog drugih propusta. Ipak, prilikom analize svakako da je jedan od temelja za drugi krug jaka odbrana aktuelnog šampiona, koja po učinku na čelu sa Predragom Rajkovićem deli drugo mesto u Evropi.

Crveno-beli su matirani samo četiri puta na 13 utakmica u prvenstvu (1170 minuta) isto kao i Juventus (4 gola na 12 utakmica). Na liderskoj poziciji nalazi se Bajern Minhen koji je do sada na 12 mečeva primio samo tri gola, pa se tako Predrag Rajković nalazi u probranom društvu, sa Đanluiđi Bufonom i Manuelom Nojerom.

- Od starta sezone verovato sam u sopstvene mogućnosti, a radio sam mnogo da bi stekao sigurnost. Svaki meč bez primljenog pogotka je plus za čitavu ekipu i samo mi je krivo što na kontu nemamo još neki bod više. Kiksnuli smo na nekoliko mečeva i ima vremena za ispravku, dok nama pozadi ovakvi podaci samo treba da uliju dodatni elan - kaže Rajković za dnevni list "Sport".

Interesantno je da se iza Crvene zvezde nalaze brojni velikani evropskog fudbala poput Barselone, Sautemptona, Seltika, Zenita, PSV-a, PSŽ-a...

(Telegraf.rs/SPort)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdfgh

    28. novembar 2014 | 11:32

    vecno drugi

  • pero

    28. novembar 2014 | 11:53

    Ovo je posledica defanzivne igre da se sačuva vlastiti gol, što je automatski multiplikovalo dosta mečeva bez datog gola i trenutno loš položaj na tabeli. Samo jedan igrač Partizana je postigao više golova nego zvezdin ceo tim. Očigldno je, da bi zvezda uz ofanzivniju igru primila više golova, ali bi ih i dala i verovatno imala bolji bodovni saldo. Ovako ispada da bizarni podatak o broju primljenih golova više šteti klubu nego što od njega iko ima koristi.

  • NEKO

    28. novembar 2014 | 09:15

    Nemozes porediti JSL sa nekom od liga5.Da Zvezda igra neko evropsko takmicenje ovaj golman bi samo vadio loptu iz mreze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA