SRAMOTNO: Navijači Panatinaikosa izviždali minut ćutanja Ivkoviću! (VIDEO)

Pristalice trofejnog grčkog kluba tako su se besmislenim ponašanjem pridružili navijačima Galatasaraja, koji su u nedelju pred meč protiv Bešiktaša takođe zviždali na minut ćutanja stradalom srpskom mladiću

  • 36

Jedan deo navijača Panatinaikosa sramotno se poneo pred početak večerašnje utakmice Evrolige protiv minhenskog Bajerna i nije ispoštovao minut ćutanja u znak odavanja pošte ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Kada je oficijelni spiker u "OAKA Areni" pozvao publiku i igrače na minut ćutanja, deo pristalica Panatinaikosa počeo je da zviždi i skandira protiv svog najvećeg rivala Olimpijakosa, inače bratskog kluba crveno-belih.

Pristalice trofejnog grčkog kluba tako su se besmislenim ponašanjem pridružili navijačima Galatasaraja, koji su u nedelju pred meč protiv Bešiktaša takođe zviždali na minut ćutanja stradalom srpskom mladiću.

Ivkovića su ubili navijači Galatasaraja prošlog petka u Istanbulu uoči utakmice Evrolige sa Crvenom zvezdom, a sahranjen je u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Utakmica 7. kola C grupe Evrolige između Panatinaikosa i Bajerna igra se u Atini od 20 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    28. novembar 2014 | 22:06

    I sad cemo da pljujemo i Grke zbog jedne bedne,jadne navijacke tj huliganske grupe?Indijanci kao Galatini,nista bolji nisu.Navijaci Banvita kad su igrali sa Partizanom su posle minute cutanja skandirali Srbija,Srbija.

  • toplistanadrealista

    28. novembar 2014 | 22:09

    Stoka najveca u evropi!

  • IvanPFC

    28. novembar 2014 | 22:13

    jok najbolje da ispostuju, pre bi cutali kad bi neki turcin ne daj boze nastradao, nego jedan obican SRBIN koji im je tamo osvojio sve moguce titule sto se mogu osvojiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA