Klipersi tonu sve dublje, Juta u seriji pobeda

Saša Pavlović igrao manje od minuta u pobedi Bostna nad Milvokijem, Jan Veseli četiri poena i pet skokova u porazu Vizardsa od Indijane

  • 0

Nju Orleans Hornetsi savladali su Los Anđeles Kliperse nanevši im treći uzastopni poraz koji ih je bacio na šesto mesto zapadne konferencije. Ako nastave s ovako lošim igrama nije nemoguće da Klipersi ostanu i bez plej-ofa. Bivši igrač Hornetsa Kris Pol dočekan je aplauzima, ali je na kraju ovacije domaćih navijača doživeo Kris Kejman, koji je u sklopu istog trejda došao iz Klipersa u Nju Orleans.

Kejman je sa 20 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, a imao je i 10 skokova. Džeret Džek i Džejson Smit ubacili su po 17 poena, dok je Marko Beli neli dodao 15. Dvocifren je bio i Savijer Henri sa12.

Kris Pol je meč završio sa 16 poena, a najefikasniji u redovima Klipersa bio je Blejk Grifin sa 21.

Juta je ostvarila petu pobedu u nizu i krupnim koracima grabi ka plej-ofu. Al Džeferson je doneo pobedu protiv Sakramenta devet desetinki pre kraja. Centar "džezera" bio je i najefikasniji sa 26 poena. U ekipi Kingsa najbolji je bio rezervista Evans sa 25 poena.

Vašington je bio na pragu pobede protiv Indijane. Posle prvog poluvremena imali su ubedljiva 22 poena razlike, ali Pejsersi su u nastavku uspeli da se priključe. Vizardsi su ipak bili bliži pobedi, na dva i po minuta pre kraja vodili su šest razlike, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost.

Roj Hibert sa 19 i Deni Grendžer sa 16 predvodili su goste, dok je kod domaćih najbolji bio Džordan Kroford sa 21 poenaom. Jan Veseli je za 13, 5 minuta na parketu postigao 4 poena i imao pet skokova.

Saša Pavlović je imao epizodnu ulogu u pobedi Bostona u Milvokiju, za manje od minuta na parketu ostao je bez učinka, uz jedan promašaj za dva poena. "Kelti" su do pobede stigli zahvaljujući raspoloženom Polu Pirsu koji je ubacio 25 poena, uz devet skokova. Radžon Rondo je zabeležio 14 asistencija i deset poena a dabl-dabl ostvarili su i Kevin Garnet, sa 16 poena i 11 skokova i Brendon Bas sa 12 poena i 10 skokova.

Kod Baksa najefikasniji je bio Brendon Dženings sa 19, dok je Karlos Delfino postigao 16 poena. Ersan Iljasova je ubacio 12, kojima je dodao 14 skokova.

 

Sakramento - Juta 102:103

Portland - Memfis 97:93

Hjuston - Golden Stejt 109:83

Nju Orleans - Klipersi 97:90

Milvoki - Boston 91:100

Vašington - Indijana 83:85

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA