Ovo je najveći dokaz koliko Vesterman voli Partizan i Beograd!

Francuski plejmejker odgovarao je na interesantna i specifična pitanja, a njegovi odgovori su još jedan dokaz koliko je zavoleo našu zemlju

  • 5

Srbija, Beograd i Partizan će večno ostati deo Lea Vestermana. Bivši košarkaš Partizana odgovarao je na veoma specifična pitanja, a njegovi odgovori su još jedan dokaz koliko je zavoleo našu zemlju.

Da može da bira koji bi košarkaš bio, Francuz je rekao da bi bio Dejan Bodiroga, NBA igrač –  Manu Đinobili, klub u najjačoj ligi LA Lejkers, a trener Duško Vujošević. Najkorisniji savet je "Ekipa je kao grupa mornara, ako jedan napravi grešku svi snose posledice" Duška Vujoševića. Da je grad, bio bi  Beograd, država Alzas, a legendarni meč je onaj između Nadala i Federera na Vimbldonu 2008. godine.

Leo bi kao video igricu izabrao GTA,  crtanog lika Simbu, film Gladijator, a knjigu autobiografiju Andre Agasija. Francuski plejmejeker baš voli tenis, pa da je pojedinačni sport bio bi to upravo beli sport. Kada bi bio muzička grupa bio bi U2, kao prevozno sredstvo izabrao je voz, a automobil BMW X6.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    29. novembar 2014 | 17:44

    Evo šta sluša U2 a onaj Rajković Šabana Šaulić. Još jedan dokaz koliko ste ispod nas.

  • m1m4

    29. novembar 2014 | 19:47

    Leo, ti kao u leksikon da si se upisivao :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA