NOVI PAZAR NEOSVOJIV ZA CRNO-BELE: Partizanu bod, Nikolić isključen! (VIDEO)

Crno-beli i Pazarci odigrali su nerešeno 1:1 u utakmici 14. kola Jelen Superlige

  • 80

Fudbaleri Partizana ni na četvrtom gostovanju u Novom Pazaru u prvenstvu nisu uspeli da trijumfuju! Crno-beli i Pazarci odigrali su nerešeno u 14. kolu Jelen Superlige, posle kojeg ekipa iz Humske ima četiri boda prednosti u odnosu na Zvezdu.

Jedan od glavnih utisak meča svakako je katastrofalan teren u Novom Pazaru. Kiša koja je celu noć pred meč padala u ovom delu Srbije učinila je da teren na kojem se igra Jelen Superliga izgleda kao oranica, pa je malo falilo da dođe do povrede igrača.

Gol Danka Lazovića, isključenje Marka Nikolića, autogol Branka Ilića, petarda koja je pogodila trenera crno-belih, isključenje za igrača Novog Pazara Miloša Tintora obeležili su meč u Novom Pazaru, ali krenimo redom.

Već u četvrtom minutu posle kornera, najbolje se u kaznenom prostoru domaćih snašao Danko Lazović, koji je sa peterca sproveo loptu u mrežu.

Domaći su preko Bruna Oliveire u nekoliko navrata mogli da dođu do izjednačenja, ali su njegovi pokušaji završavali pored gola. Na drugoj strani Škuletić je mogao da duplira prednost, ali je i njegov snažan udarac otišao pored gola.

Prvo poluvreme obeležio je incident u kojem su navijači Novog Pazara petardom trenera crno-belih Marka Nikolića, posle čega je meč na kratko prekinut uz opozorenje da će meč biti prekinut, ukoliko se slična situacija ponovi.

Prilika u kojoj se našao Andrija Živković posle asistencije Danka Lazovića našao, je ona za kojom crno-beli svakako žale! Mladi fudbaler Partizana šutirao je direktno u golmana Žečevića, pa je ostalo 1:0.

Partizanu je u 72. minutu poništen gol, koji je posle centaršuta Drinčića postigao Volkov, zbog dosuđenog ofsjada, a trener crno-belih Marko Nikolić je nakon ove situacije, zbog prigovora, isključen.

Samo nekoliko minuta kasnije izjednačenje. Posle centaršuta Kecapa lopta je pogodila Branka Ilića u cevanicu i završila u mreži Lukača.

Crno-beli su poslednjih desetak minuta krenuli u totalnu ofanzivu, ali je ostalo 1:1.

Novi Pazar: Zečević, Živković, Stevanović, Vuković, Tintor, Bruno, Mijić, Rusmir, Jevtović, Pavlović, Kecap.

Partizan: Lukač, Petrović, Stanković, Ćirković, B. Ilić, Drinčić, Marković, Ilić (od 66. minuta Volkov), Živković, Lazović, Škuletić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš

    30. novembar 2014 | 14:57

    Muka mi je više od ovih turaka i albanaca..divlja plemena i nje ni čudno što turska čeka decenijama na ulazak u EU...prvi put navijam da partizan pobedi...uaaaa turci

  • Bole

    30. novembar 2014 | 15:02

    Odlicno..mada bolje da jr groblje izgubilo

  • Gondola

    30. novembar 2014 | 14:59

    Hohohoho ne mogu dobiti ni namesten mec hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA