Trener Partizana pogođen petardom! (VIDEO)

Navijači Novog Pazara izazvali su prekid u 11. minutu utakmice protiv Partizana kada su petardom pogodili trenera crno-belih Marka Nikolića, koji je protestovao kod glavnog sudije pokazujući tragove na džemperu koji su ostali posle eksplozije. Arbitar Vlado Glođović je rekao da će u slučaju ponavljanja ovakvog incidenta tribina biti ispražnjena

  • 13

Navijači Novog Pazara na kratko su prekinuli meč protiv Partizana, pošto su petardom pogodili trenera crno-belih Marka Nikolića.

Sudija Vlado Glođović odlučio je da prekine meč u 10. minutu pošto su domaće pristalice sa zapadne tribine pogodile petardom Nikolića u grudi, ali je nakon tri minuta utakmica nastavljena.

Nakon toga usledila su pogrdna skandiranja beogradskom klubu i njegovim navijačima, a na severnoj delu tribini, gde se nalaze najvatreniji navijači Novog Pazara, istaknuta je turska zastava, ali je ubrzo uklonjena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    30. novembar 2014 | 13:44

    Divljaci!

  • ma neka...

    30. novembar 2014 | 14:48

    Neka se ljuti ko god se nađe uvređenim...N Pazar-Turska..nije prvi put da se turska zastava vijori u Parzaru...kada je Tole odlučivao ko će u I ligu ,bilo je Inđija ili N Pazar...izabran je Pazar (Turska), pa Tole odi ti tamo...sve što je gospodin Karadžić radio,radio je pogrešno....

  • pavle

    30. novembar 2014 | 14:48

    Neka mu pazarci poklone neki dzemper ili teksas kosulju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA