Saša Ilić umalo nije slomio kičmu na oranici u Novom Pazaru! (VIDEO)

Teren na stadionu Novog Pazara nalazi se u očajnom stanju, što fudbalerima istoimene ekipe, ali i igračima Partizana otežava posao *Kapiten crno-belih posle jednog proklizavanja u blatu umalo se nije povredio

  • 14

Da li je teren na stadionu Novog Pazara regularan da se igraju utakmice najvišeg fudbalskog ranga u Srbiji, verovatno su se mnogi zaljubljenici zapitali tokom meča domaće ekipe i Partizana u 14. kolu Jelen Superlige?

Teren koji je dodano pogoršan zbog kiše koja je prethodne noći padala u Novom Pazaru predstavlja opasnost za fudbalere o čemu svedoči video na kojem se kapiten crno-belih Saša Ilić nije povredio.

Pogledajte tu situaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sare mladji

    30. novembar 2014 | 15:24

    Ovo je sramota i za grad N.Pazar upravu tog kluba i za FUDBALSKE ORGANIZACIJE koje su i dozvolile da se na ovj njivi i igra ju mecevi nazovimo saveznog ranga. Igralo se samo za odredjeni deo gledalaca za one koji MRZE PARTIZAN. Desilo se opet kao i proletos da je PARTIZANU ponisten gol VOLKOVA, dali sa ili bez razloga to verovatno znaju pomocni i glavni sudija njima na dusu. Onoliko ubacenih predmeta MARKA NIKOLICA POGODILA SAMO JEDNA PETARDA, sve je to podnosljivo ali samo kad igra PARTIZAN. I na kraju malo samo kritike posle onih neiskoriscenih sansi dobro je i 1:1, ipak smo mi sigurno jesenji prvaci, toje sada najbitnije.

  • Mare

    30. novembar 2014 | 14:13

    Pustio na areni da vidim rezultat i ne verujem sta vidim, kakva kaljuga!!!

  • Pn

    30. novembar 2014 | 15:06

    Ugasiti naš fudbal na 5 godina! Ovo više ne vodi nikuda pogledajte terene, stadiona... sve je u očajnom stanju. A kvalitet fudbala je još očajniji. Za tih 5 godina neka treniraju neki novi klinci, možda se pojavi i neko ko želi da ulaže u naš fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA