Marko Nikolić isključen posle poništenog gola Partizana! (VIDEO)

Arbitar Glođović je pokazao put u svlačionicu treneru crno-belih iz njemu poznatih razloga, mada se pretpostavlja da je u pitanju prigovor na njegovu prethodnu odluku zbog nepriznatog pogotka beogradskog tima

  • 3

Trener Partizana Marko Nikolić, koji je na početku utakmice pogođen petardom od strane domaćih navijača, sada je isključen dvadesetak minuta pre kraja duela između Novog Pazara i njegovog tima i ostatak meča moraće da prati u svlačionici.

Sudija Vlado Glođović dao je crveni karton strategu crno-belih nakon što je poništen pogodak Vladimira Volkova zbog ofsajda, a razlozi za to su poznati samo glavnom deliocu pravde. Pretpostavlja se da je u pitanju prigovor šefa stručnog štaba crno-belih koji je i posle toga stupio u raspravu sa četvrtim sudijom koja je trajala nekoliko minuta pre nego što je ušao u tunel.

Nikoliću je ovo drugo isključenje ove sezone, prethodni put je morao ostatak meča da gleda iz tunela na gostovanju Radničkom u Nišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA