RADONJIĆ: Verovali smo da će se Dženkins probuditi!

Trener crveno-belih košarkaša istakao da je zadovoljan i igrom i pobedom protiv Partizana, a posebno je nahvalio Zvezdinog Amerikanca

  • 4

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim kontrolisao meč i zasluženo došao do pobede nad večitim rivalom Partizanom.

Crveno-beli su večeras u Pioniru slavili rezultatom 76:67, u derbi utakmici 10. kola regionalne Jadranske lige.

- U drugom pluvremenu smo pogodili šuteve, Partizan je kontrolom skoka u napadu i iskustvom pojedinih igrača uspeo da smanji razliku. Mislim da smo kontrolisali dešavanja na terenu i zasluženo slavili. Zadovoljan sam pobedom, ali čekaju nas novi izazovi. Ritam je žestok, sutra je dan da se ekipa odmori, jer nam sledi novo putovanje i gostovanje - rekao je Radonjić.

On je pohvalio partiju Čarlsa Dženkinsa i dodao da je dobra igra čitavog tima zaslužna za trijumf nad Partizanom.

- Imamo prostora da sa više igrača budemo kvalitetni, sada se istakao Čarls, sledeći put će neko drugi. Verovali smo da će se probuditi i pokazati igre iz prošle sezone, međutim, nije on mogao sam da pobedi protivnika, već dobra igra čitave ekipe - zaključio je Radonjić.

Pročitajte i šta je nakon ovog meča rekao trener Partizana Duško Vujošević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovo je srbija

    1. decembar 2014 | 00:59

    Pogresno ste mislili :) !!! Dzenkis nema blage veze !

  • Coki

    30. novembar 2014 | 23:52

    Pa ima platu 35.000€ pa sto ne bi bio budan. Al sad ce Gagi i Pavlovic i Besingejm da se probude i nista od titule ni ove godine;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA