Čelsi i Barsa žele Partizanovo čudesno dete od 5 miliona evra!

Klubovi sa Zapada su odlepili za vezistom, kapitenom reprezentacije Srbije do 18 godina. Crno - beli mu još nisu ponudili ugovor

  • 13

Više od godinu dana traje projekcija oko toga kako će Stefana Lukića uključiti u prvi tim Partizana. Činilo se da bi to moglo ovog januara da uradi Marko Nikolić, ali je čini takva realnost dalje nego ikada.

Razlog? Interesovanje velikih svetskih klubova za 17-godišnjeg igrača sredine terena, koji je inače kapiten selekcije Srbije do 18 godina.

Čelsi, Benfika, Arsenala, Aston Vile, Barselne i Intera su bacili oko na bisera Partizanove škole, prate ga poodavno, a njegove igre u veznom redu imaju sve ono što se očekuje od modernog veziste u današnje vreme.

Najveći problem je što Lukić još nije potpisao profesionalni ugovor, a ukoliko bi to učinio crno - beli za neko vreme bili sigurni u novac koji bi dobili od transfera.

Njegova vrednost prema engleskim medijima je preko pet miliona evra, što je za naše uslove transfer kakav želi svaki klub.

Ali, složiete se, bolje bi bilo Partizanu da zadrži Lukića bar na nekoliko sezona pre nego što ode na Zapad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JUŽNI FRONT

    3. decembar 2014 | 14:14

    Da su pametni za 3 g bi ga prodali za 15.000.000 .....

  • 500€\noć

    3. decembar 2014 | 14:58

    Ma kakvi.odmah ga prodaj u Srbiji je sve na prodaju

  • P.F.C

    3. decembar 2014 | 18:26

    Srpska realnost. Procice isto kao Nastasic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA