Puna loža skauta gledala istorijsku pobedu Čukaričkog!

Iz Južne Koreje stigli da gledaju Stojiljkovića i Veselinovića, a Čuka je prvi put u polufinalu Kupa Srbije

  • 0

Kazu da je teško u četiri dana istog protivnika savladati dva puta. Pribojavali su se u taboru Čukaričkog tog nepisanog pravila posle subotnjeg prvenstvenog trijumfa u Novom Sadu (2:1), ali su u sjajnoj fudbalskoj predstavi identicnim rezultatom savladali Vojvodinu i u Kupu - 2:1 (1:1).

Kao i pre četiri dana Čuka i Voša su ponovo pokazali da su s razlogom najbliži Crvenoj zvezdi i Partizanu na tabeli, mada mnogi dele mišljenje da igraju daleko atraktivniji fudbal nego večiti.

Susret, koji su iz lože stadiona na Banovom Brdu pratili mnogobrojni fudbalski skauti, emisari i menadžeri nije mogao bolje da počne.

Već u prvih 13 minuta videli smo dva sjajna gola, prečku i nekoliko odličnih prilika.

Igrao se 10. minut kada su se začuli dlanovi domaćih navijača. Odlična asistencija Stojkovića sa desne strane, lopta dolazi do Regana koji milimetarski precizno pronalazi lopti put do mreže.

Samo tri minuta kasnije Poletanović je uspeo nešto što mu je u 5. minutu izmaklo. Tada je pogodio prečku iz kornera, a potom je usledio i gol.

Pokusao je Stevanović da boksuje loptu, nije to dobro učinio i na semaforu je stajalo 1:1.

Primljeni gol nije obeshrabrio domaće igrače i već u 20. minutu iskusni Igor Matić je imao sjajnu priliku. Kao i Srni osam minuta kasnije. Izašao je sam ispred Milinkovića - Savicć, pao i trazio penal, ali se pištaljka sudije Glođovića nije začula.

Samo što je počelo drugo poluvreme Čuka je stigla do novog vođstva. Stoiljković je kroz noge propustio loptu Brežančiću, ovaj centrirao po zemlji, a Bojić ponovo matirao golmana Voše.

Zanimljivo, upravo su Stoiljkovića i Lazara Veselinovića iz Vojvodine gledali skauti iz Juzne Koreje.

U nastavku meca tempo je opao,a najbolju priliku za 2:2 imao je Poletanovic u nadoknadi vremena kada mu je Stevanovic prakticno iz gola izvukao sut iz slobodnjaka.

(M. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA