Navijači Radničkog 1923 noževima pretili fudbalerima, jedan igrač dobio udarac?

Da sve bude još sramnije, Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost sumnja da su navijače u svlačionicu doveli čelnici kluba

  • 12

Grupa navijača Radničkog 1923 iz Kragujevca upala je, navodno, danas u svlačionice gde su se nalazili fudbaleri i zapretili im da će biti izbodeni noževima i pretučeni ukoliko ne obustave štrajk zbog neisplaćenih zarada.

Ovu vest obelodanio je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost koji je istakao da je jedan fudbaler dobio udarac u lice, ali ono što najviše ''bode oči'' u ovom slučaju jeste informacija da se sumnja da su navijače u svlačionicu doveli rukovodioci kluba sa namerom da zastraše igrače.

Igrači su, navodno, vrlo brzo pozvali policiju, a do udarca je došlo jer je neimenovani fudbaler rekao da razume situaciju u kojoj se i navijači nalaze. Podsetimo, Radnički je poslednji na tabeli JSL sa samo tri data gola od početka sezone.

Takođe, treba dodati i to da su fudbaleri tokom dana prekinuli štrajk i počeli da treniraju kako bi što spremnije dočekali meč sa Vojvodinom u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA