Da li je bivši košarkaš Zvezde na meti Partizana? (VIDEO)

Na meču crno-belih u Evrokupu našao se i nekadašnji igrač crveno-belih, Mlađen Šljivančanin što je izazvalo sumnju da bi možda mogao da pojača redove šampiona Srbije

  • 7

Dok je Partizan vodio bitku sa Hapoelom u Evrolupu, jedno poznato lice viđeno je u parteru Pionira. Bio je to Mlađen Šljivančanin, bivši igrač Zvezde.

S obzirom da nije nikad bio mnogo eksponiran,  niko od  navijača ga nije ni prepoznao. Međutim, nama njegovo prisustvo nije prošlo neopaženo, a nateralo nas je da se zapitamo, šta radi na meču crno-belih i da nije moda na pomolu dolazak u četu Duška Vujoševića.

Zanimljivo je da je Mlađen Šljivančanin karijeru počeo u Partizanu, gde je igrao za mlađe kategorije, a nastavio u subotičkom Spartaku 2003. Sledeće sezone je prešao u nemački klub Skajlajners Frankfurt, sa kojim je osvojio prvenstvo Nemačke.

Narednu sezonu je igrao u Kelnu, a 2007. je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. U ULEB kupu je prosečno beležio 5,4 poena. Karijeru je posle Crvene zvezde nastavio u ruskoj Samari.

Igrao za pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Jugoslavije. Na kadetskom prvenstvu Evrope osvojio s reprezentacijom zlatnu medalju.

Mlađen Šljivančanin je sin oficira JNA Veselina Šljivančanina, nepravosnažno osuđenog na pet godina za ratne zločine tokom rata u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • savudin

    4. decembar 2014 | 14:18

    ovaj decko je gledao mnogo utakmica partizana ove sezone, sto u aba ligi, sto u euro cupu,

  • grobar do koske

    4. decembar 2014 | 21:16

    Za njega sam siguran da nije,sto za sadasnje ne mogu da tvrdim,mislim,da su na METI...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Dejan B.

    4. decembar 2014 | 22:47

    NA METI METALCA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA