Zvezda ponovo odbija bivšeg dečka Zorane Pavić?

Hoće li oko četiri hiljade članova Crvene zvezde imati mogućnost izbora na predstojećim izborima ili će im opet biti ponuđen samo jedan kandidat

  • 8

Neposredan način biranja predsednika i članova Skupštine projekat je kojim se ponose u Ljutice Bogdana. Statut je prezentovan kao klupski Zakon koji omogućava svakom Zvezdašu da bira i bude biran.

Svima, osim Branku Tekiću. Večiti kandidat je široj javnosti poznat po emotivnoj vezi sa pevačicom, inače osvedočenim navijačem večitog rivala Zoranom Pavić i apliciranju za čelnu poziciju najtrofejnijeg kluba. Za sada mu to nije uspevalo, međutim Tekić ne odustaje. On u slučaju prihvatanja kandidature od strane UO crveno-belih garantuje brz oporavak kluba i dovođenje tima stručnjaka koji bi mogao da upravlja i mnogo većim sistemima od fudbalskog kluba.

- Očekujem da usvoje kandidaturu, a onda ću reći ko je sa mnom. Takvim timom dičila bi se svaka vlada - ostao je zagonetan Tekić u izjavi za Sportski žurnal.

On nije uspeo da prikupi 500 potpisa članova kluba koji bi ga podržali, pa mu je jedina prilika da uđe u predsedničku trku, predlog Upravnog odbora. Za razliku od pređašnjeg puta, Branko ispunjava jedan drugi uslov koji kaže da kandidat mora imati plaćenu članarinu minimum godinu dana.

- Plaćam članarinu već dve godine.

Ovaj hrabri privrednik i bivši fudbaler mlađih kategorija Galenike situaciju u najtrofejnijem srpskom klubu opisao je na zanimljiv način.

- Crvena zvezda igra poslednju utakmicu za opstanak. Već je nadoknada vremena. Gubimo 0:1, ali je sviran penal za nas. Da li ćemo dati gol i ostati u životu zavisi od ovih izbora - metaforično je svoje viđenje stanja na Marakani dočarao Branko Tekić.

Ukoliko Izborna komisija prihvati njegovu kandidaturu biće to prvi put da Zvezdaši imaju dve opcije na glasačkom listiću, s obzirom da je još ranije najavljeno da će u izbornu trku ući i Svetozar Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA