UŽASNO: Fudbaler ubijen ciglom za vreme utakmice!

Na meču između dva niželigaša u Argentini došlo je prvo do tuče među igračima, a onda su na teren uleteli i navijači jedne ekipe koji su se ustremili na kapitena protivničkog tima, a jedan od njih ga je udario ciglom u glavu

  • 0

Nova šokantna i potresna vest nam stiže iz Argentine i argentinskog fudbala, gde je svoj život izgubio Franko Antonio Nijeto, kapiten jednog nižerazrednog kluba.

Fudbaler Tiro Federala ubijen je za vreme lokalnog derbija protiv Čakarite de Aimogasta i to nakon što je njegov tim poveo sa 3:1. U tom trenutku izbila je tuča između igrača dva tima, pa je sudija podelio osam crvenih kartona.

Arbitar je odlučio da odsvira kraj meča, 15 minuta pre isteka 90. ali to je samo dalo znak za nastavak tuče i upad navijača na teren. Grupa pristalica Čakarite se ustremila na kapitena protivničke ekipe, a jedan od njih ga je pogodio ciglom u glavu, a kada je Nijeto pao na zemlju počeli su svi da ga šutiraju i udaraju.

On je odmah prevezen u bolnicu, ali je podlegao teškim telesnim povredama, a policija je uhapsila dve odrasle osobe i jednog maloletnika koji su osumnjičeni za ubistvo nesrećnog fudbalera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA