Jedno se mora priznati: Siniša Mihajlović je šampion oblačenja u Seriji A! (FOTO)

Bivši selektor je u meču sa Napolijem na sebi imao prsluk "za medalju"

  • 12

Verovatno nikada nećemo pročitati glasno u italijanskim medijima da je stajling Siniše Mihajlovića na utakmicama kao trenera italijanskih klubova među najelegantnijim, ali nam to nije ni potrebno da bismo rekli da je Srbin na klupi Sampdorije iz svake utakmice sve veći šmeker sa dezenima koje diskretno simbolišu klub u kojem radi.

Uvek skockan, ovoga puta, a bilo je to u derbiju sa Napolijem, V izrez na prsluku ispod sakoa nekadašnjeg selektora imao je simbolično boje kluba čiji je Miha trener.

IMA DVE RAZLIČITE CIPELE

Novi momenat, novi plus za čoveka koji je poznat da mu se u Italiji izrađuju ručno cipele i to jedna broj 42, druga 43, zbog različitih dužina stopala.

Miha je u Italiji shvatio i to vrlo dobro primenjuje: da kao gospodin, čak i kada ste na klupi, trebalo bi da zračite pojavom i to mu u karijeri vrlo dobro ide. Takav je bio i na klupi Srbije.

Siniša u trenerci na utakmici. Ne, to nećete videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glavas

    4. decembar 2014 | 14:59

    Jedni ce reci da je tvrdoglav, drugi da je samo principijelan, mozda i ima nekih posupaka za zamjeru, ali pored svega covjek je dobar trener, motivator, a tek ce postati i veliki trener. Svi imamo neke svoje bubice ali sto se "stylinga" i trenersko-pedagoskih sposobnosti tice, to mu se svakako ne moze osporiti.

  • Velja

    4. decembar 2014 | 13:44

    G O S P O D I N!!!

  • Marko

    4. decembar 2014 | 13:46

    Велики господин !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA