KO JE JAČI? Nemanja Vidić ili Branislav Ivanović?

Medije, ali i ljubitelje fudbala na Ostrvu je oduvek zanimalo ko je snažniji i čvršći od dvojice igrača koji važe za najspremnije i najpožrtvovanije u Premijer ligi, a sada su pronašli način kako to da otkriju

  • 17

Nemanja Vidić i Branislav Ivanović jedni su od najboljih defanzivaca koji su igrali u Premijer ligi u poslednjih 15 godina, a navijači ih obožavaju zbog njihovog beskompromisnog stila igre i požrtvovanosti za tim, ali i fizičke snage koju poseduju.

Međutim, oduvek je ostajalo da lebdi u vazduhu pitanje koji je od njih dvojice jači i zato su mediji na Ostrvu odlučili da pozovu u pomoć Nemanju Matića i pitaju njega, kao nekog ko je igrao sa obojicom u reprezentaciji Srbije šta misli, koji je čvršći?

- To je teško pitanje, ali mislim da moram reći da je to Branislav Ivanović. On je jači od njih dvojice - rekao je Matić, koji je možda i zaboravio da su pristalice Mančester junajteda Vidića zvale "Stena".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovo je srbija

    4. decembar 2014 | 14:22

    Vodic je daobar!!! ali je Bane JOS BOLJI :) !!

  • toplistanadrealista

    4. decembar 2014 | 14:18

    Matic je savrseno u pravu! Ivanovic i Vidic ne mogu da se porede nikako, Vidic je znao kiksnuti kao niko, a drugo spada u grupu "mesara"!Ivanovic i S Ramos su trenutno dva najbolja odbrambena igraca, mada je Ivanovic u nekim "finesama" u prednosti, ne mislim to zato sto je Srbin ali Ivanovic je najjaci, isto kao i doticni Matic, oba su najjaci na svijetu na vojim pozicijama! Doktori!

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    4. decembar 2014 | 16:53

    Bane! Kao igrac, covjek i patriota! To je dokazao milion puta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA