U FSS besni zbog napada na fudbalere Radničkog!

Fudbalski savez Srbije izdao saopštenje povodom svih događanja i incidenata na "Čika Dači"

  • 1

Fudbalski savez Srbije najoštrije je osudio incident i pokušaj fizičkog napada na igrače Radničkog iz Kragujevca od strane grupe huligana, poručivši da se nada da će nadležni organi pronaći krivce i kazniti ih.

- Činjenica da su fudbaleri Radničkog napadnuti na njihovom radnom mestu - u klupskoj svlačionici, posebno čini viđeni incident još težim. FSS ovim putem pruža punu podršku fudbalerima kragujevačkog kluba i poručuje i njima, ali i čelnicima Radničkog, da smo im na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći i saradnje - navedeno je na sajtu FSS.

U daljem saopštenju navodi se da je Kragujevac jedan od strateških centara srpskog fudbala i jedan od najuspešnijih klubova u Srbiji

- Radnički je podario niz proslavljenih igrača, trenera i fudbalskih radnika. Takođe, navijači kragujevačkog kluba oduvek su bili korektni i podržavali su svoj klub, tako da u ovom slučaju treba staviti jasnu granicu između njih i manje grupe huligana koji su izazvali pomenuti incident - stoji u saopštenju.

Fudbaleri Radničkog prethodnih dana štrajkovali su zbog neisplaćenih zarada, žbog čega je grupa huligana upala u svlačionice i udarila u lice igrača Vuka Sotirovića.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA