Legenda Partizana: To što Ninković radi je stvar njegovog kućnog vaspitanja!

Legendarni golman crno-belih Milutin Šoškić istakao da popularni Džigi mora da promeni ponašanje i da se ugleda na Sašu Ilića

  • 6

Ono što je Mario Baloteli u evropskom, to je Nikola Ninković u srpskom fudbalu. Naravno, ne po igrama koje prikazuje, nego po kontoverznom ponašanju na i izvan terena. Poslednji incident u nizu bio je onaj u četvrtfinalu Kupa Srbije kada je navijačima Rada pokazao srednji prst.

 

- To što Ninković radi, to je stvar njegovog kućnog vaspitanja. Uzrok problema treba potražiti u porodici, društvu, klubu. Nije on jedini koji pravi glupšosti, ali ih non-stop ponavlja i to bode oči. Ne znam gde je rešenje, u razgovoru verovatno, mada ne sumnjam da s njim u klubu redovno razgovaraju - rekoa je legendarni golman Partizana Milutin Šoškić za Naše Novine i nastavio:

 

 

- Meni je njega, pravo da vam kažem, iskreno žao. Sam sebi će naškoditi. Niti će moći negde da se proda, niti da razvije svoj nesporni fudbalski talenat. On iz svojih grešaka ništa ne uči. Ako ne može da se ugleda na Sašu Ilića, na koga onda može? Klub bi morao da uradi sve, ako već nije kasno, da pokuša da od Ninkovića napravi, ne fudbalera, nego čoveka.

 

Podsetmo, Ninković je u sredu bio i u centru pažnje jer je nad njim napravljen sporan penal na Vračaru koji je Škuletić pretvorio u gol, a potom i pobedu crno-belih.

 

- Bio je penal. Nema dileme - istakao je Ninković koji je napokon dobio aplauze Grobara.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savica

    5. decembar 2014 | 14:15

    Sta vise ocekivati od tih tupsona od fudbalera.

  • JESAM ČIKO,JESAM ČIKO JA FRANJIN GROBAR S JUGA JNA

    5. decembar 2014 | 17:13

    Pa da je vaspitan nebi bio tu gde jeste

  • miki

    5. decembar 2014 | 13:10

    OSTAVI TE DEČKA NA MIRU NEKA IGRA FUDBAL.DOBAR JE IGRAČ.PUNA PODRŠKA DŽIGIJU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA