Milošević i Binić dočekani ovacijama u zatvoru!

Potpredsednik FSS-a i direktor mlađih kategorija bili su specijalni gosti na finalu turnira u malom fudbalu, u KPZ Niš

  • 4

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Savo Milošević i direktor mlađih reprezentativnih selekcija Dragiša Binić predvodili su delegaciju FSS koja je bila u poseti Kazneno popravnom zavodu u Nišu, gde su prisustvovali finalnoj utakmici zimskog turnira u malom fudbalu.

 

Poznati fudbalski asovi bili su specijalni gosti, a njih su zatvorenici dočekali pravim ovacijama uz oduševljenje, dok su im dvojica bivših igrača Partizana i Crvene zvezde delili autograme na loptama, dresovima i majicama koje su im ovom prilikom doneli na poklon, kako prenosi "Alo".

 

 

Zajedno sa njima u delegaciji bila je i psihoterapeut ženske fudbalske reprezentacije Srbije, Dina Joksimović, a Milošević i Binić su po završetku finala održali predavanje na temu "Uticaj sporta na zdrav život".

 

Čovek zadužen za seniorsku i mladu reprezentaciju Srbije je tom prilikom istakao da lopta i sport ne smeju da prave razlike između ljudi koji žele da živ zdravim životom, ma gde god bili, a naročito na mestima kao što je zatvor, dok su se zatvorenici uglavnom raspitivali o srpskoj fudbalskoj reprezentaciji i planovima koje ona ima, kao što je plasman na Evropsko prvenstvo.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA