NBA zvezde dolaze u Kraljevo na Krstićev oproštaj!

Selektor Srbije je otkrio da će se kapiten reprezentacije oprostiti od dresa sa državnim grbom sledećeg leta na prijateljskom meču protiv Francuske u svom rodnom gradu

  • 3

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić najavio je po povratku sa Mundobasketa u Španiji i osvajanja srebrne medalje da se oprašta od nacionalnog tima, iako su mlađi saigrači pokušavali da ga skandiranjem ubede da ostane.

Ipak, izgleda da je centar Efesa prelomio i odlučio da ne igraza srpsku selekciju na Evropskom prvenstvu 2015. godine, a za sledeće leto je planirao i zvanični oproštaj od nacionalnog dresa, što je otkrio selektor Aleksandar Đorđević prilikom posete Kraljevu, rodnom gradu dosadašnjeg kapitena "Orlova".

- Potrudiću se da oproštaj kapitena reprezentacije Srbije Nenada Krstića bude u Kraljevu. Znam čak i datum i protivnika, biće to 12. avgusta 2015. godine protiv Francuske sa Tonijem Parkerom. I mi i oni ćemo biti na pripremama za Evropsko prvenstvo i biće svečano i spektakularno.

- Krstić je jedan od petorice igrača uz Teodosića, Bjelicu, Markovića i Raduljicu koji je osvojio poslednje dve medalje za Srbiju - rekao je ovom prilikom Đorđević.

Dakle, očigledno je sve spremno da nekadašnji as Partizana, Nju Džerzija i CSKA iz Moskve i čovek koji je dao mnogo nacionalnom timu za koji je nastupao okruglo 10 godina, ima oproštaj od Srbije kakav dolikuje takvom čoveku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    5. decembar 2014 | 11:26

    Taman da Bobinator krene da kida i u reprezentaciji.

  • Slobo

    5. decembar 2014 | 10:31

    Ova informacija me je obradovala iz mnogo razloga.Prvo rodjeni sam Kv, krle je veliki covek,ima velike zasluge u sportu.Nadam se da nece se ponasati kao njegove bivse kolege koje su zaradile novac ''pa idu po Srbiji da bih neku ojadjenu firmu kupili sto jevtinije I iskoristili resurse''.Takodje u ovom tekstu moram pomenuti I divne momke sportiste I ljude bracu Kovacevic koje zelim da vidim u ovom gradu na zalasku sportske karijere I oprostajnim utakmicama.

  • mali hijavata

    5. decembar 2014 | 15:43

    Ovi Argentinci igraju do 40 a mozda neki i posle, a nasi cim napune 30, penzija! Vratio bih ja obavezan vojni rok!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA