Lalatović objasnio zašto će Despotović početi protiv Lučana!

Trener srpskog šampiona ima velikih problema sa povređenim igračima i napominje da će se na terenu naći najborbeniji tim

  • 2

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenada Lalatović rekao je da njegov tim očekuje najteže gostovanje u jesenjem delu sezone, ali da se uprkos tome nada pobedi protiv Mladosti u Lučanima.

- Predstoji nam poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva, sigurno najteže gostovanje, Mladost igra dobro kod kuće, ima samo jedan poraz na domaćem terenu što ukazuje na oprez. Na svakom meču izgaraju na terenu i poseduju dobar kolektiv. Moji igrači moraju da daju više od maksimuma kako bi pobedili. Izvešću u ovom trenutku najborbeniji tim - rekao je Lalatović i dodao:

- Opet ćemo imati probleme. Lazić ima kartone, Rakić, Jović, Avramovski i Petković i dalje povređeni. Očekujem i da teren bude veoma težak, pošto je padala kiša. Neće se uživati u igri, nadam se da će se moj tim snaći u takvim uslovima i na odmor otići sa nova tri boda.

Na pitanje ko će početi meč u Lučanima kao napadač, Lalatović je istakao:

- Najverovatnije Despotović, jer u Lučanima neće biti mnogo prostora da se demonstrira brzina, već će napadač morati da se gradi, da čuva loptu. Igraće se na manjem prostoru.

Trener Zvezde napomenuo je da je upravi kluba dao nekoliko imena koje bi voleo da vidi na Marakani nakon predstojećeg prelaznog roka. Utakmica Mladost - Crevena zvezda igra se u nedelju od 13 sati u Lučanima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    5. decembar 2014 | 16:16

    Nemojte da lazete za Jovica, nije povredjen. Sklonili ste ga da smanjite pritisak na njega koji ste mu nametnuli. Upropastavate decka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA