Kog srpskog šampiona je stotinu dece sateralo uza zid? (VIDEO)

U Srbiji su među decom uglavnom omiljeni sportisti bili fudbaleri, košarkaši, teniseri, međutim, iznenadiće vas koji naš sportista i prvak sveta je sada omiljen među klincima

  • 0

U Srbiji među decom uvek su bili popularni fudbal i košarka, a otkako su se pojavili teniseri i "beli sport" je postao omiljen među klincima kojima su idoli postali Novak Đoković, Ana Ivanović, Jelena Janković i fudbalski i košarkaški reprezentativci, ali izgleda da se i tu situacija polako menja što je dobro za naš sport.

Na Javnom času rvanja koje je jedan od osnovnih olimpijskih sportova i koji je održan u Osnovnoj školi "Đorđe Krstić" okupilo se oko 200 učenika od prvog do četvrtog razreda koji su želeli da pozdrave svetskog prvaka u rvanju Davora Štefaneka, koji je bio specijalni gost.

Najzanimljiviji trenutak, koji naš šampion nije očekivao dogodio se po završetku časa kada su ga školarci bukvalno saterali uza zid u želji da dođu do njegovog autograma, a u jednom trenutku se on nije video od njih. Ovo je sjajan pokazatelj da u Srbiji još ima dece zainteresovane za jedan od najtrofejnijh sportova u našoj zemlji.

Kako je nakon svega progovorio za Telegraf Sport, ovakva situacija mu se nikada nije dogodila u karijeri, ali da je upravo zbog toga srećan, jer i da prava stvar zbog koje bi bio zadovoljan jeste kada bi neko od te dece se opredelio za rvanje i nastavio da postiže uspehe na koje su nas on i ostali navikli, jer ako niste znali rvanje je najtrofejniji srpski olimpijski sport.

(U. Marjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA