NIKOLIĆ: Samo da ne bude svadbarska atmosfera kao kod košarkaša!

Trener vicešampiona Srbije istakao da je njegovim pulenima potreban ratnički pristup protiv Borca iz Čačka

  • 0

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegov tim oprezno ulazi u meč protiv Borca u 15. kolu Superlige, ali da se nada pobedi kako bi na najbolji način završio jesenji deo šampionata.

- Igramo protiv veoma neprijatne ekipe, koja ima čak sedam remija, što je najviše u ligi. Borac ima dobrog trenera i neće biti lako savladati ga, pogotovo što imamo imperativ pobede. Bilo bi veoma neprijatno da na kraju jesenjeg dela pokvarimo utisak. Dobro je što se ne stvara svečarska, već borbena atmosfera. Nadam se da ćemo zabeležiti trijumf i mirno posle Asterasa otići na zaslužen odmor - rekao je Nikolić.

On je dodao da će utakmicu protiv Borca propustiti Branko Ilić zbog parnih kartona, dok je nastup Lazara Ćirkovića neizvestan. Nikolić je istakao da ne bi bilo dobro da se stvori svadbarska atmosfera, kao što je to bio slučaj pre nekoliko dana u košarci zbog povratka dva bitna igrača.

- Gledaćemo da nam se ne ponovi loše iskustvo koje su imali prijatelji iz košarkaškog kluba. Pobreban nam je ratnički pristup kako bi smo zabeležili važnu pobedu - rekao je Nikolić.

Na pitanje novinara da prokomentariše tužbu koju je Novi Pazar sprema zbog klevete i širenja verske mržnje, kratko je odgovorio: - Odlično.

Utakmica između Partizana i Borca u 15. kolu Superlige igra se u nedelju od 13 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA