GOTOV FILM O MESIJU: Šokiraće vas ko je scenarista! (VIDEO)

Jedan od najboljih u storiji kotrljanja bubamare dobio je film o svom životu i putu od rodne Argentine do svetskih visina, ali je pravo iznenađenje prema čijoj priči je nastao film

  • 4

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji te igre, četvorostruki dobitnik Zlatne lopte, Lionel Mesi dobio je film o sebi koji bi premijeru trebalo da doživi prvog dana u novoj 2015. godini.

 

Bioskopska priča o igaču koji je obeležio XXI vek urađena je prema scenariju Horhea Valdana, što je vrlo šokantno za sve ljubitelje i ponavaoce fudbala, jer je on legenda Reala iz Madrida, najvećeg rivala Barselone, čiji dres nosi omaleni "gaučos" o kome je film.

 

 

Ipak, čini se da je ovde ono što povezuje njih dvojicu jeste otadžbina i reprezentacija Argentine sa kojom je Valdano bio prvak sveta. Pored njega kao scenariste, režiju ovog filma potpisuje čuveni španski režiser Aleks de la Iglesija, a ovo ostvarenje su već imali prilike da vide zvaničnici za vreme Mundijala u Brazilu, ali i na filmskom festivalu u Veneciji.

 

Pored Argentinca u filmu o njemu i njegovom putu koji je prešao od Rosarija do Barselone i svetskog fudbalskog vrha govore još Johan Krojf kao čovek koji ga je doveo na "Nou Kamp", zatim njegovi saugrači Andres Inijesta, Havijer Masćerano, Pike i bivši treneri Alehandro Sabelja, Cezar Luis Menoti...

 

 

Ono što je možda najzanimljivije, a zbog čega ćemo morati da sačekamo premijeru jeste da li su ubačeni rekordi koje je Argentinac postavio u poslednjih dve nedelje, pošto je snimanje bilo završeno pre nego što je to ostvario.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    5. decembar 2014 | 21:19

    Uuuu, šokiran sam!

  • sharlo

    5. decembar 2014 | 21:33

    Film je vec imao premijeru u Brazilu, nesto pre Svetskog prvenstva, a 1. januara je premijera za Spaniju, a ne uopste

  • Neko

    7. decembar 2014 | 23:45

    Trebali su da snime film tek kad zavrsi karijeru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA