Danilo Pantić odbio novi ugovor Partizana, Humsku napušta na zimu?

Iako je u prvi tim mladi vezista prebačen kako bi nasledio legendu kluba Sašu Ilića, mogao bi da napusti klub posle godinu dana po potpisivanju profesionalnog ugovora i to bez obeštećenja

  • 22

Partizan ostaje bez još jednog bisera iz svoje fudbalske škole! Danilo Pantić je prema saznanjima "Mozzartsporta" odbio da potpiše novi ugovor sa crno-belima pa bi već na zimu mogao da napusti u Humsku!

Tako mladi vezista, od kojeg se očekivalo da nasledi Sašu Ilića, igra možda poslednje mečeve u crno-belom dresu, samo godinu dana pošto je potpisao profesionalni ugovor. A ukoliko se ovaj scenario dogodi, odgovorni za odlazak Pantića biće čelnici Parnog valjka koji su napravili katastrofalnu grešku kad su odlučili da talentovanog vezistu priključe prvom timu po njegovim uslovima.

Pantić je mesecima odbijao da potpiše profesionalni ugovor, posle čega je vraćen u omladince. Kada je konačno klub uspeo da ugovori saradnju to je učinjeno samo do juna 2015, Zbog čega mladi vezista može u junuarskom prelaznom roku da razduži opremu.

Pantić će tako najverovatnije iskoristi mogućnost koju mu nudi FIFA i ove zime ili otići u inostranstvo ili se dogovoriti sa nekim klubom u koji će na leto otići bez obeštećenja, a Partizan je planirao da od ovog talentovanog momka dobro zaradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trpanje "institucije" se nastavlja

    5. decembar 2014 | 21:14

    Novi Bertans hahahaha beze glavom bez obzira

  • Pfc Rules

    5. decembar 2014 | 21:10

    Srecan put, aj polako...ko nece i ne mora!

  • Pera

    5. decembar 2014 | 23:03

    Ne znamo kakva je situacija, ali mislim da je klub zasluzio bar nesto. Mrzim menadzere!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA