Pečnik: Odlazim u januaru ako bude ponuda sa kojom će i Zvezda biti zadovoljna

Fudbaler crveno - belih istakao da bi mogao da napusti klub ako dođe ponuda sa kojom će svi da se slože, u suprotnom ostaće do leta

  • 5

Slovenački reprezentativac Nejc Pečnik svestan je da postoji problem sa finansijama u Zvezdi, ali je istakao da će samo u slučaju dobre ponude napustiti klub.

On je dodao da i Zvezda mora da bude zadovoljna ponudom, inače će u suprotnom ostati do leta.

- Pričaću sa ljudima iz kluba kad se završi meč u Lučanima. Znamo da postoji problem i oko finansija. Ako bude nešto ispalo, i budemo svi zadovoljani, otići ću. Inače, ostaću ovde do leta - rekao je Pečnik za Novosti.

Pečnik je istakao da je polusezona bila turbulentna, ali da ekipa u odnosu na igre mora biti zadovoljna bodovnim saldom.

- Jasno se vidi da imamo problema sa igrom. Moramo da nađemo svu snagu i da dobijemo Lučane, što će biti teško. Samo tako ćemo moći na pauzu da odemo malo mirniji. Kako igramo, morali bismo da budemo zadovoljni bodovnim saldo- objašnjava Pečnik.

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lionac

    6. decembar 2014 | 22:45

    Zvezdas sam i slusam " smognemo snage da pobedimo u Lucanima" Boze nemam reci na sta smo spali. Ejjj Lucani.. I vi(mi) hocemo titulu hahahah smesno.

  • Mickoo

    6. decembar 2014 | 23:57

    Samo idi i nevracaj se vise.

  • Deda

    7. decembar 2014 | 06:39

    Hoce... Zvezda ce zaraditi jedno 400 e na tebi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA