PUCALE LOBANJE, PRŠTALA KRV: Srbi dobili Hrvate, eksplozivni Džakić! (FOTO)

Na MMA spektaklu u Novom Sadu gledaoci su mogli da vide davljenja, žestoke udarce, kravave borbe, pobede braće Mihajlović, Sekulića, Filipovića...

  • 71

Na "Serbian Battle Championship 4" viđeno je osam borbi, dva davljenja, pregršt žestokih udaraca, ali i krvi.

U prvoj borbi večeri do 70kg odmah je viđena krv. Borac iz Nemačke Leo Zulić giljotinom je već na startu meča pobedio Sidartu Patarčića.

Posle ovog meča komentator u ringu prokomentarisao je da će prolivena krv predstavljati upozorenje za sve naredne borbe.

I kao da je to "uplasilo" naredna dva borca.

Predrag "Zver" Cvetković nije opravdao svoj nadimak, a ništa bolji u ringu nije bio ni njegov protivnik Ranko Karan. Osim nekoliko "high" kikova, krošea, borba je uglavnom vođena uz dosta udaraca u prazno. A pobedu je na kraju, posle sudijske odluke, odneo Karan.

Furiozni Dušan Džakić! Tako se u jednoj reči može opisati pobeda jednog od najiskusnijih MMA boraca u Srbiji.

"Cyborg" je već u prvoj rundi giljotinom savladao hrvatskog borca Sebastjana Eminija a neposredno posle meča najavio je po drugi put završetak karijere.

- Želeo bih da se zahvalim mom protivniku koji je 93. godište a pre samo pet dana prihvatio je ovu borbu. Pobedu posvećujem majci i svim ljubiteljima MMA, a ovo je i ujedno bila moja pretposlednja borba jer pored mlađih momaka nemam više šta da tražim u kavezu - rekao je Džakić.

U borbi dvojice teškaša Bojana Mihajlovića i Marka Igrca pobedu je, posle sudijske odluke, odneo Srbin nad Hrvatom. Igrc je tokom borbe imao inicijativu, pa je posle poraza imao komentar na sudijske odluke:

- Ne želim da kvarim Bojanovu pobedu, ali očigledno je da se ovde ovako ne može pobediti. Zamolio bih organizaciju da mi zakaže novi meč da vam pokažem šta je borba. Za prvi meč sam se spremao 3 dana, za ovaj 33, a za sledeći ću se spremati 66 - rekao je hrvatski teškaš.

I borba Stefana Sekulića i Poljaka Roberta Pukača završena je odlukom sudija posle tri runde, a ista se ni malo nije dopala gledaocima u Spensu.

Polajk je dobio ovacije dok su sudije izviždane!

Najžešću borbu večeri prikazali su Geard Ajetović i Jusuf Hajrović, a ovaj dvoboj završen je bez pobednika!

Sjajni bokser Ajetović "pocepao" je glavu borca iz Novog Pazara, koji je potom zauzeo "full mount" poziciju i rešetao udarcima Gearda.

Ipak, sudija je u nekoliko navrata morao da prekida borbu, jer se rana ponovo otvarala, pa je prekid bio neminovan.

Damir Mihajlović je u finalnoj borbi večeri savladao Ivicu Truščeka.

Kompletni rezultati:

Leo Zulić def. Sidarta Patarčić via RNC, rnd 1.

Ranko Karan def. Predrag “Zver” Cvetković via podeljenom odlukom sudija.

Dušan Džakić def. Sebastijan Emini via giljotina gušenje, rnd 1

Bojan Mihajlović def. Marko Igrc via jednoglasnom odlukom sudija.

Vladimir Filipović def. Kamil Cibinski via jednoglasnom odlukom sudija.

Geard Ajetović vs. Jusuf Hajrović je proglašeno za No Contest usled posekotine.

Stefan Sekulić def. Robert Pukač via podeljenom odlukom sudija.

Damir “Dado” Mihajlovic def. Ivica “Terror” Trušček via jednoglasnom odlukom sudija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    7. decembar 2014 | 21:01

    Zbog skandaloznog sudjenja, kako ringovnih, tako i bodovnih sudija, bacena je ljaga na ovaj sport u Srbiji. Ovakvu sramotu nisam video otkako pratim ovaj sport, a pratim ga od samih pocetaka. Vise im niko nikada nece doci na turnir, a veoma brzo ce se procuti u MMA krugovima kako se sudi na SBC. Mnogo je bolje casno izgubiti, nego sramno povediti. Siguran sam da je ovo kraj ove organizacije, koja je imala potencijala, ali zbog licne sujete nece moci da prezivi. Cela hala je izvizdala sudije i domace borce, a podrzavala je goste. Time je pokazala da je ne prasta nepravdu, za razliku od organizatora.

  • Saša NS

    7. decembar 2014 | 22:50

    Smesno i jadno je bilo gledati kako su sudije vukle i navijale za Family Fight Club!Jedino je Dušan Dzakic zasluzeno pobedio.Braca Mihajlovic su dobili dobre batine od protivnika što je video ceo Spens a ipak su odlukom sudija pobedili.Poljak Robert Pukaca je uništio Stefana Sekulica i u celoj trecoj rundi su se culi povici iz publike prekinite mec koliko je Stefan batina dobijao.Decko nije znao gde je a ne ko ga mlati i zasto.Naravno i on je pobedio.Ipak izdvojio bih Gearda Ajetovica kao najvecu sramotu sinocnih borbi.Jusuf ga je celu borbu dobijao i tukao.Sudija ga je(Jusufa)2 puta bez razloga skidao sa Gearda.Svi smo bili zbunjeni jer smo mislili da je kraj runde a do kraja je bilo ohohoo.Bukvalno je skinut sa Gearda da ga ne bi izmlatio.I na kraju vrhunac sramote i kukavicluka od strane Gearda Ajetovica.Kada je sudija prekinuo borbu Geard ustaje sa Jusufa i tabanom svom snagom kukavicki udara Jusufa koji se nije nadao ovako podmuklom udarcu!E tako je nastala ta povreda cepanje ili pucanje lobanje rodjaci.Kukavickim i podmuklim udarcem.SRAMOTA!

  • ĆupričaninSWE

    7. decembar 2014 | 21:02

    Ovo treba zabraniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA