Barselona kao Partizan, a Mesi odgovorio Ronaldu! (VIDEO)

Baš kao i vicešampion Srbije, tako je i viceprvak Španije prvo gubio, pa onda izjednačio i na kraju sa pet golova napunio mrežu protivnika * Novi het-trik Mesija koji je došao do 400 gola u dresu Barse računajući i prijateljske mečeve

  • 4

Sličnosti između srpskog i španskog fudbala su vrlo retke, ali danas se dogodilo nekoliko. U stvari najbolje je reći su srpski i španski vicešampion odigrali skoro pa identične mečeve. Barselona je baš kao i Partizan protiv Borca, gubila od Espanjola, a onda je preokrenula rezultat i na kraju sa pet golova napunila mrežu rivala 5:1.

U derbiju Katalonije, gosti su poveli u posle odlično izvedenog kontranapada Garsije koji je bio i strelac u 19. minutu, a izjednačenje je doneo Lionel Mesi sjajnim udarcem sa 18 metara po zemlji i sa takvim rezultatom se otišlo na odmor, baš kao i na meču u Humskoj.

Odmah na početku drugog poluvremena Argentinac je ponovo šutirao iz blizine šesnaesterca za preokret, a samo tri minuta kasnije Pike je posle kornera najavio u kom će smeru ići ova utakmica. Pedro je odmah po ulasku u igru po četvrti put na ovom meču matirao golmana Espanjola, a onda je u 81. minutu asistirao Mesiju za njegov treći pogodak i petardu na "Kamp Nou".

Omaleni "gaučos" je tako svojim novim het-trikom odgovorio Kristijanu Ronaldu na njegova tri pogotka u subotu, a ovo je bio njegov ukupno 400 gol u dresu Barselone, računajući i prijateljske mečeve.

Primera, 14. kolo:

Subota

Elče - Atletiko Madrid 0:2

Atletik Bilbao - Kordoba 0:1

Real Madrid - Selta 2:0

Deportivo la Korunja - Malaga 0:1

Nedelja

Rajo Valjekano - Sevilja 0:1

(Baka 8)

Barselona - Espanjol 5:1

(Mesi 45, 50, 81, Pike 53, Pedro 77 - Garsija 13)

Viljareal - Real Sosijedad 4:0

(Bruno 63, Čerišev 73, Gomez 80, 86)

Granada - Valensija 1:1

(Isak 89 - Negredo 83)

Ponedeljak

Eibar - Almerija 17.00

Levante - Hetafe 19.00

Tabela: Real Madrid 33, Barselona 34, Atletiko Madrid 32, Sevilja 29, Valensija 25... Deportivo 10, Kordoba 10, Elče 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA