PIKSIJEV NASLEDNIK: Potencijalni srpski reprezentativac dao gol direktno iz kornera! (VIDEO)

Momak koji bi mogao da bude pravi naslednik Dragana Stojkovića u dresu našeg nacionalnog tima potvrdio je još jednom da ima kvalitete za to, učinivši isto što i legendarni igrač Zvezde u Večitom derbiju pre više od 20 godina

  • 3

Marko Vejinović još jednom je oduševio sve ljubitelje fudbala u Holandiji, ali i širom sveta. Momak koji bi mogao da obuče dres Srbije i to svojim igrama svakako zaslužuje, prikazao je majstorstvo kakvo se retko viđa. On je protiv Tventea postigao pogodak direktno iz kornera.

Baš kao što je Dragan Stojković Piksi to učinio u dresu Crvene zvezde, na Večitom derbiju pre više od 20 godina, sada je istu stvar uradio igrač koji bi mogao da bude njegov pravi naslednik u dresu našeg nacionalnog tima, na koga čekamo već dugo vremena.

Meč Vitese - Tvente je završen 2:2, a Vejinović je sada zaradio svoje mesto na listi najlepših golova iz kornera na kojoj se nalaze samo retki majstori fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA