Ništa od povratka Marića u Partizan: Niko nije razmišljao o tome!

Miško Ražnatović, predsednik agencije Beobasket koja zastupa gorostasnog centra, najavio da Marić neće ponovo obući crno-beli dres

  • 11

Mogućnost dolaska Aleksa Marića u Partizan rasplamsala je nadu većini navijača srpskog šampiona, ali kako sada stvari stoje njegov povratak u crno-belo jato je daleko od realizacije.

Mariću ugovor sa Makabijem ističe 22. decembra i teško da će biti produžen, što je i otvorilo opciju dolaska u Partizan.

- Nikada niko nije razmišljao o tome i Partizanu ne treba petica - rekao je Miško Ražnatović, a prenose Novosti. Ražnatović je inače predsednik agencije Beobasket koja zastupa reprezentativca Australije.

Marić je po dolasku u Partizan 2009. godine imao sezonu iz snova. Crno-beli su otišli na fajnal-for, a Marić je izabran za najbolju petorku Evrolige. Potom je prešao u Panatinaikos. Igrao je i za Lokomotivu Kubanj prošle sezone protiv Crvene zvezde, a pominjao se i kao zamena za Nenada Krstića u Efesu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    8. decembar 2014 | 11:25

    Па што нисте одмах рекли да је она лакирана бубашваба менаџер Марићу?!

  • Sepra jede neSli

    8. decembar 2014 | 16:30

    Dulo je u panici jer ako i ove sezone ostane bez EL neminovno mu sledi otkaz, i verovatno gubitak procenta od dovedenih igrače. Učešće u EL Partizan je završavao naročito loše poslednjih sezona, od kako se Dulo vratio iz CSKA, sa više katastrofalnih brukanja sa po -30, sa četiri godine bez pobede u gostima (ne računajući dil sa Željkom za Bogdana). Partizan je imao prošle godine u EL 5/24 (21%), a ove sezone u EK ima 1/8 (12,5%), ukupno 6/32 (19%). CZT u EL ima 9/18 (50%) a u EK je ušla u polufinele sa 14/20, (70%) i ima ukupan skor 23/38 (61%), tako da u istom rangu takmičenja ima 17 (!) pobeda vise i TRI PUTA (!) veći procenat uspešnosti od tvog Partizana. Koš količnike bolje da ne poredim, moderator ih može smatrati uvredljivim sadržajem neprikladnim za ovaj forum. Bolje je Grobarima da kritički pogledaju sadašnjost, a ne da maštaju povratku prošlih vremena, možda im krene na bolje.

  • HAHAHAHAHHA

    8. decembar 2014 | 11:22

    Steta groblje se ponadalo....ali dobro tu je vanserijski igrac Djordje Gagic hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA