Neviđeni haos na meču za koji niste ni znali da se igra! (FOTO) (VIDEO)

Prvi meč polufinala takmičenja za koje sumnjamo da je čulo mnogo ljudi, više je ličio na fudbalski rat nego na utakmicu, a šta će tek biti u revanšu

  • 3

Sumnjamo da mnogo vas zna da je u toku azijsko fudbalsko takmičenje pod imenom "Suzuki kup" u kome učestvuju nacionalni timovi jugoistočne Azije, odnosno, Malajsko-filipinskog arhipelaga. Naizgled ovo takmičenje i nije previše važno, ali očigledno selekcijama koje učestvuju predstavlja nešto mnogo više od pukog prestiža.

To se najbolje moglo videti u prvom polufinalnom duelu između Malezije i Vijetnama, gde je bilo svega i svačega, a ponajmanje fudbala. Domaćini očigledno nikako nisu mogli da se pomire sa svojom lošom igrom i na kraju porazom koji su doživeli, pa su pokušavali na sve načine da zaustave i nanesu što veću štetu protivniku.

Prilikom pogotka igrača Vijetnama domaći golman je pokušao da šutne i povredi strelca, a na sredini terena je posle jednog duela i faula malezijskog fudbalera došlo do tuče, bilo je tu i pesničenja i šaketanja, a umalo su usledili i veći incidenti.

Na kraju kao začin usledio je i okršaj navijača na tribinama, uz neizbežnu bakljadu i atmosferu koja je više karakteristična za Evropu i Južnu Ameriku.

Sve u svemu ovo je više ličilo na fudbalski rat, nego na utakmicu, a rezultat je bio 2:1 za goste. Nemojmo zaboraviti da je 11. decembra revanš u Vijetnamu, a videćemo da li će domaćin spremiti osvetu za ono što je doživeo u prvom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a kod nas je bolje?

    8. decembar 2014 | 15:20

    makar su mogli gostujuci fudbaleri na poluvreme u svlacionicu. niko ne ulazi u teren da gadja trenera ili da ga pljuje. niko ne drma golove i ne krade pehar...

  • Jovan perinic

    8. decembar 2014 | 19:31

    Sad vidim da nismo najgori na svetu.. Srbija do TOKIJA

  • ДЕЛИЈА ЗАУВЕК

    8. decembar 2014 | 19:23

    Ја мислио ми најгори... донекле и личи на наш фудбал ово фолирање

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA