Opet bez navijača na meču Novog Pazara!

Utakmica između Voždovca i Novopazaraca koje je bila odložena zbog ubistva navijača Crvene zvezde, igraće se bez prisustva publike

  • 1

Odložena utakmica 12. kola Jelen Superlige Srbije između Voždovca i Novog Pazara biće odigrana bez prisustva publike, saopštio je beogradski klub.

Meč je bio zakazan za 22. novembar, ali je iz bezbednosnih razloga otkazan zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči košarkaškog meča sa Galatasarajem u Istanbulu.

Utakmica između Voždovaca i Novog Pazara igra se u sredu, 10. decembra, od 13 sati na stadionu Voždovca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mico!

    9. decembar 2014 | 01:42

    sta je ovo? fudbal u Srbiji je dotako dno, i ne pratim vise , ali kada vidim ovakve blago retardirane olduke dodje mi da poludim. koliko ja vidim samo se navijacima klubova koji igraju vs Novi Pazar zabranjuje dolazak na utakmicu, igralo se na gostujucem ili domacem terenu.pa ako ste mogli grobarima da zabranite da dodji u NP , a da pazar igra samo pred svojom publikom, isto tako moze i da se uradi i u BG, Pazarcima zabraniti dolazak u BG a navijacima domaceg kluba dozvoliti dolazak..... Boze Srbijo koliko si jadna... Eeeee doktore ministre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA