Zahvalnost Čukaričkom za istorijski uspeh i na sistemu koji brine o deci

Povodom kraja izuzetno uspešne polusezone u JSL i Kupu Srbije, Opština Čukarica priredila prijem za svoje fudbalere

  • 1

Sjajno četvrto mesto i istorijski plasman u polufinale Kupa Srbije bili su odličan povod da se Opština Čukarica još jednom zahvali Čukaričkom na promovisanju i predstavljanju sporta u najlepšem svetlu.

Tom prilikom upriličen je prijem za fudbalere Čukaričkog čiji čelnici su odavno poznati kao pravi primer saradnje javnog i privatnog sektora u Srbiji.

- FK Čukarički je jedinstven primer u današnjem sportu koji omogućava deci da treniraju besplatno i time se javnosti pokazuje da su interesi naše omladine i pravilan razvoj sportskog duha prioritet, kao i usmeravanje dece pravim životnim vrednostima - istakao je zamenik opštine Uroš Janković, dok je predsednik Srđan Kolarević dodao da će Opština uvek stajati iza kluba.

Janković je takođe, zajedno sa kapitenom "brđana" Matićem, obećao plasman Čuke u finale Kupa Srbije, a podsetite se i njegovog razgovora za Telegraf kada je otkrio tajnu uspeha trenutno najstabilnijeg kluba u Srbiji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA