Zvezda se plaši prazne Arene! Protiv Kuće igra u Pioniru!

Uprava kluba pokušala je na sve načine da promeni datum odigravanja meča, ali zbog unapred dogovorenih termina TV prenosa Evroliga to nije dozvolila

  • 7

Košarkaši Crvene zvezde će u meču poslednjeg kola D grupe Evrolige protiv Laboral Kuće, koji je na programu 19. decembra, ekipu iz Vitorije dočekati u dvorani Pionir.

Iako je prvobitno bilo planirano da crveno-beli sa Baskijcima odmere snage u "Kombank areni", ipak je doneta odluka da Zvezda Laboral Kuću ugosti u Pioniru.

Na ovakav potez rukovodstvo crveno-belih se odlučilo pre svega zbog činjenice da će se utakmica igrati na Svetog Nikolu, najrasprotranjeniju slavu u srpskom narodu i da se shodno tome očekuje slabija poseta. Takva atmosfera bi zasigurno više odgovarala španskom timu nego crveno-belima.

Uprava kluba pokušala je na sve načine da promeni datum odigravanja meča, ali zbog unapred dogovorenih termina TV prenosa Evroliga to nije dozvolila.

Shodno domaćinskom poslovanju i znatno nižih troškova organizacije utakmice u dvorani Pionir u odnosu na "Kombank arenu", rukovodstvo kluba donelo je ovakvu odluku isključivo u interesu Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    9. decembar 2014 | 13:20

    Neplasi se prazne arene aloooo 8.000 nije prazna arena a toliko moze da stane u pionir pa zasto bi onda plaćali Arenu po paprenim cenama

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    9. decembar 2014 | 13:24

    Na tekmu pa na Slavu********

  • Nikola

    9. decembar 2014 | 13:39

    Pametan potez

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA