Mesi se bunio protiv dopinga, evo kako su mu zapušili usta!

Argentinac se pobunio zato što je jedini on morao da da i krv i urin na doping kontrolu, ali je vrlo brzo dobio odgovor

  • 2

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji, Lionel Mesi usudio se da podigne glas protiv doping kontrole i to zato što je bio iznerviran time da je u ponedeljak od petorice izabranih igrača, samo on morao da da uzorak i urina i krvi.

- Dan doping kontrole. Od petorice nas izabranih, jedini sam koji je dao i urin i krv na kontrolu. Čudno - rekao je fudbaler Barselone, ali nije dugo čekao na odgovor od Antidoping agencije u Španiji.

Portparol španske antidoping agencije odgovorio je iznerviranom Argentincu da je to uobičajena procedura i da su isto uradili mnogi igrači u toku ove godine.

- Kao i svi sportisti svake nedelje u Španiji, tako je i Mesi morao da da i krv i urin na kontrolu. Gomila igrača su to radili tokom godine, a procedura je uobičajena. Izaberete jednog od pet igrača da da uzorak krvi i to je to. Uobičajeno kao i svaki put.

Pored Mesija ostala četvorica igrača Barselone koji su bili podvrgnuti doping kontroli su Đordi Alba, Ivan Rakitić, Klaudio Bravo i Andres Inijesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA