SKANDALOZNA ODLUKA EVROLIGE: Zvezda kažnjena, a njen navijač ubijen!

Šokirala je odluka Evrolige da kazni crveno-bele jednom utakmicom bez prisustva publike, dok je Glatasaraj dobio samo tri meča iza zatvorenih vrata

Šokantna, skandalozna i neverovatna odluka Evrolige povodom incidenata uoči meča između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu, kada su domaći navijači ubili pristalicu beogradskog kluba Marka Ivkovića.

Evroliga je neočekivano kaznila oba kluba za ono što se događalo pre početka meča u gradu na Bosforu, a zapanjila je odluka da kazni crveno-bele sa jednom utakmicom bez publike uz novčanu kaznu od 50.000 evra.

Čelni ljudi elitnog evropskog takmičenja su tursku ekipu kaznili sa tri meča bez prisustva publike na domaćem terenu, a novčano sa 100.000 evra. Evo saopštenja koje se nalazi na zvaničnom sajtu Evrolige.

- Disciplinski sudija Evrolige kažnjava Galatasaraj sa tri utakmice na domaćem terenu bez prisustva publike uz dodatnu kaznu od 100.000evra zbog incidenata koje su prouzrokovali njeni navijači i loše organizovanog meča i slabo preduzetih mera obezbeđenja na meču protiv Crvene zvezde.

-Disciplinski sudija takođe kažnjava i Crvenu zvezdu sa jednom utakmicom bez prisustva publike uz novčanu kaznu od 50.000 evra zbog ponašanja njenih fanova i loše organizacije na meču protiv Galatasaraja u Istanbulu - navodi se u saopštenju.

Oba kluba imaju pravo žalbe na ovu odluku u roku od 10 dana od primanja rešenja o kazni.

Tako bi na ovaj način trebalo Zvezda da meč protiv Laboral Kuće u poslednjem kolu igra iza zatvorenih vrata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    9. decembar 2014 | 21:54

    Sramota!!! Grobarcina sam, Srbin sam! Ovo nema smisla! Eto koliko nas postuju, citavu zemlju Srbiju.

  • Dragan

    9. decembar 2014 | 21:55

    Zar nas ovakva pravda ceka u EU ????? Onda bolje bez nje.!!!

  • Miki austrija

    9. decembar 2014 | 21:24

    Ovo je neverovatno! Tvoji navijaci su napadnuti od huligana i ubili momka,a tvoj klub da bude kaznjen? U fazonu "ma srbi su to, mozemo da im radimo sta hocemo, bice ipak oni krivi" ovo je strasno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA