VARDA UHVAĆEN U TEŠKOM PIJANSTVU: Vređao policiju, odvežen na trežnjenje!

Poznatom košarkašu policija je izmerila više od dva promila alkohola u krvi, a preti mu oduzimanje dozvole na najmanje osam, a najviše dvanaest meseci

  • 20

Košarkaš Ratko Varda uhvaćen je da vozi u alkoholisanom stanju zbog čega će dobiti prijavu, a preti mu oduzimanje dozvole na najmanje osam, a najviše dvanaest meseci.

Kako prenosi "Blic", Vardu je policija zaustavila na Novom Beogradu kako bi uradila alko-test, a tom pilikom košarkašu je izmereno više od dva promila alkohola u krvi.

Poznati košarkaš prvo je pokušao da izbegne alko-test, a zatim je krenuo i da se buni kada je ustanovljeno da je popio.

- Hteo je da se tuče sa policijom. Pretio je batinama. Rekao je da će upamtiti policajca. Situacija je bila na ivici fizičkog obračuna. Ipak policajci su uspeli da savladaju košarkaša i da ga smeste na zadnje sedište patrolnog automobila. Varda nije prestajao da se buni i psuje. Odveli su ga u stanicu i proveo je celu oć na trežnjenju - rekao je izvor "Blica".

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    10. decembar 2014 | 08:20

    Kakva dozvola...automatski zatvor....par godina.....samo velike zatvorske kazne jer nekima novcane nista ne znace.....samo tako cemo MOZDA smanjiti broj UBISTAVA na putevima

  • Savica

    10. decembar 2014 | 07:48

    MORA DA JE BILO:"ZNAS LI KO SAM JA?" VAZNA LICNOST.

  • Nikolaa

    10. decembar 2014 | 07:59

    Ne bi mi bilo svejedno na mestu policajca :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA