RUKOMETAŠICE PORUČILE: Sramota nas je, nemamo šta drugo da kažemo!

Naše igračice su razumljivo razočarane posle ubedljivog poraza od Francuske

  • 6

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je posle ubedljivog poraza od Francuske (27:16) da je pobedio bolji tim i da nema šta da zameri svojim izabranicama.

- Francuska je večeras bila mnogo bolja i zasluženo je pobedila. To govori podatak da smo u prvom poluvremenu dali samo 3 gola. Nemam šta da zamerim igračicama, pošto su jako istrošene. Veliki danak ovom porazu je i jedan zajednički trening koji smo imali. Sve čestitke reprezentaciji Francuske, bile su fantastične - rekao je Bošković na konferenciji za medije posle meča.

On je dodao da je glavni problem tima bila igra u napadu, ali i da je dobro što su neke igračice odmorile uoči odlučujućeg meča protiv Slovačke.

- Bilo je mnogo problema u napadu moje ekipe. Pokušavao sam da izrotiram sve igračice i da ih sačuvam za meč sa Slovačkom. I kada su dolazile u poziciju za šut, bile su u grču. Ostali smo i verovatno bez Marije Lojpur, koja je povredila list. Moramo se dobro pripremiti za Slovačku - naveo je Bošković.

Rukometašica Srbije Jovana Stoiljković priznala je da je Francuska zasluženo pobedila.

- Čestitam Francuskoj na pobedi. Nismo imali rešenja za njihovu fantastičnu odbranu. Pokušaćemo da se oporavimo i pripremimo za duel sa Slovačkom. Verujem da možemo da pobedimo i odemo u drugi krug takmičenja - navela je Stojiljković, dok je Katarina Tomašević otvoreno rekla:

- Ne znam šta da kažem. Sa ovakvom igrom ne možemo da pobedimo ni Slovačku. Sramota me je posle ove utakmice. Nemam više šta da kažem.

Sanja Rajović istakla je da je neshvatljivo kako je Srbija postigla samo tri gola na poluvremenu.

- Jako velika sramota, stvarno. Neshvatiljivo je da u prvom poluvremenu damo samo tri gola. Odbrana nije bila toliki problem, kao što nismo imali rešenja u napadu. Morali smo i ovaj duel da dobijemo, ali nismo. Daćemo sve od sebe da dobijemo Slovačku - rekla je Rajović.

Srbija naredni meč igra protiv Slovačke u petak od 20.15 i potreban je trijumf kako bi izborila plasman u narednu rundu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    11. decembar 2014 | 01:31

    Neka ste vi nama zive i zdrave. Bice pobeda. Pa vi to sigurno najvise zelite. Samo napred.

  • Karadjordje

    10. decembar 2014 | 21:39

    Cure, mi se uvek ponosimo vama. Poneki poraz ne može to promeniti. Zato, glavu gore.

  • džordž

    10. decembar 2014 | 22:43

    ako nasa reprezentacija u dva meca pokaze sramnu i bezvoljnu, bezidejnu i kukavicku igru jednostavno je jedno pitanje..jel to toliko strašno da se objavi komentar da je bošković glavni krivac,da nam treba bolji trener sa modernijim shvatanjem rukometa i da treba da ode..jednostavno, treba nam promena na klupi teprezentacije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA