NOŽEVI PONOVO RADILI: Dvojica navijača izbodena posle meča Lige šampiona!

Policija je navela da su navijači prebačeni u bolnicu i da nisu u životnoj opasnosti, a da njihovi napadači nisu identifikovani

  • 5

Dvojica navijača Pari Sen Žermena izbodena su posle utakmice Lige šampiona protiv Barselone, i nalaze se u bolnici u stabilnom stanju, saopštila je španska policija.

Kako je navedeno, navijači francuskog fudbalskog šampiona zadobili su povrede nožem u dva odvojena incidenta u Barseloni.

Policija je navela da su navijači prebačeni u bolnicu i da nisu u životnoj opasnosti, a da njihovi napadači nisu identifikovani.

Ovaj napad dogodio se samo dve nedelje posle tragedije u Madridu kada je u organizovanoj tuči dve ekstremne navijačke grupe u blizini stadiona Atletika ubijen pristalica Deportiva iz La Korunje.

Španska vlada je posle smrti navijača otpustila čelnike bezbednosnih struktura oba kluba, a Španska fudbalska federacija je najavila oštrije sankcije za klubove zbog nasilnog ponašanja njihovih navijača, počev od 15. decembra.

Barselona je sinoć pobedila sa 3:1 PSŽ i oba tima su se kvalifikovala u nokaut fazu Lige šmapiona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA